• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Michiel Brink (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Michiel Brink

Michiel Brink (1949)

Kunstenaar

Michiel BRINK (Scheveningen 1949)

Oprichter Het Rotterdams Kunstgesticht (1980), grafisch atelier en producenten van handgemaakte boeken ism Poetry International, o.a. het project Dichtregels op vuilniswagens. Oprichter van grafisch atelier hogeDRUKgebied (2007) in Rotterdam Charlois. Ontwerper en uitvoerder van mozaïek op diverse locaties in Rotterdam. Gebruikt kunst als middel om minder fortuinlijke mensen bij de samenleving te betrekken.

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Michiel Brink - Twee loodsen kopen? Bied vanaf 40!
Michiel Brink - Twee loodsen

Grafiek na 1900

Geplaatst doormichielbrink

Eindtijd21-05-2022 om 22:04

Jaartal2021
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen14.6 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Michiel Brink - De Roeiersvereniging in actie kopen? Bied vanaf 29!
Michiel Brink - De Roeiersvereniging in actie

Grafiek na 1900

Geplaatst doormichielbrink

Eindtijd28-05-2022 om 21:30

Jaartal2022
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen14.6 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Michiel Brink - Sleepboot 'Polen' kopen? Bied vanaf 50!
Michiel Brink - Sleepboot 'Polen'

Grafiek na 1900

Geplaatst doormichielbrink

Eindtijd01-06-2022 om 22:22

Jaartal2009
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen31 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Michiel Brink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michiel Brink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michiel Brink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michiel Brink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michiel Brink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michiel Brink!

Volg het aanbod kunst van Michiel Brink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michiel Brink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michiel Brink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michiel Brink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michiel Brink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michiel Brink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michiel Brink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michiel Brink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michiel Brink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michiel Brink?

Kunst kopen van Michiel Brink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michiel Brink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michiel Brink. Om meer kans te maken om de Michiel Brink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michiel Brink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.