Michiel Brink (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Michiel Brink
Michiel Brink (1949)

Michiel Brink (1949)

Michiel BRINK (Scheveningen 1949)

Oprichter Het Rotterdams Kunstgesticht (1980), grafisch atelier en producenten van handgemaakte boeken ism Poetry International, o.a. het project Dichtregels op vuilniswagens. Oprichter van grafisch atelier hogeDRUKgebied (2007) in Rotterdam Charlois. Ontwerper en uitvoerder van mozaïek op diverse locaties in Rotterdam. Gebruikt kunst als middel om minder fortuinlijke mensen bij de samenleving te betrekken.

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Michiel Brink - De reis van een idee kopen? Bied vanaf 50!
Michiel Brink (1949) Nederlands De reis van een idee
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 29.6 x 21 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Michiel Brink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michiel Brink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michiel Brink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michiel Brink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michiel Brink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michiel Brink!

Volg het aanbod kunst van Michiel Brink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michiel Brink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michiel Brink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michiel Brink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michiel Brink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michiel Brink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michiel Brink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michiel Brink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michiel Brink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michiel Brink?

Kunst kopen van Michiel Brink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michiel Brink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michiel Brink. Om meer kans te maken om de Michiel Brink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michiel Brink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.