Milena Tlusta (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Milena Tlusta
Milena Tlusta (1945)

Milena Tlusta (1945)

Kunstenaar

Milena TLUSTÁ (Beroun, Tsjechië, 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Milena Tlusta - abstracte zeefdruk zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Milena Tlusta (1945) Nederlands abstracte zeefdruk zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen42 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Milena Tlusta

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Milena Tlusta? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Milena Tlusta. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Milena Tlusta en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Milena Tlusta te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Milena Tlusta!

Volg het aanbod kunst van Milena Tlusta te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Milena Tlusta te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Milena Tlusta instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Milena Tlusta kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Milena Tlusta!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Milena Tlusta kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Milena Tlusta en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Milena Tlusta via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Milena Tlusta of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Milena Tlusta?

Kunst kopen van Milena Tlusta begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Milena Tlusta, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Milena Tlusta. Om meer kans te maken om de Milena Tlusta te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Milena Tlusta! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.