Nat Finkelstein (1933-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nat Finkelstein
Nat Finkelstein (1933-2009)

Nat Finkelstein (1933-2009)

Kunstenaar

Nat Finkelstein (Brooklyn, 1933 - 2 oktober 2009) was een Amerikaans fotograaf.Finkelstein studeerde fotografie bij Alexey Brodovitch, de legendarische directeur van Harper's Bazaar, en werkte als fotojournalist bij de agentschappen "Black Star" en PIX, vooral over de politieke ontwikkelingen van de subculturen in New York uit de jaren 1960. In 1964 kwam hij terecht bij de "Andy Warhol Factory" als fotojournalist en bleef daar drie jaar.Finkelstein exposeerde zijn werk in meer dan 75 solo- en groepstentoonstellingen en galeries over de hele wereld, zoals de Saatchi Gallery, het Metropolitan Museum of Art, het Tate Modern en het Victoria and Albert Museum. Zijn foto's maken deel uit van de collectie van musea als het Museum of Modern Art, het Metropolitan Museum of Art, het Brooklyn Museum of Art en de Andy Warhol Foundation, het Victoria and Albert Museum, het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent, het Ludwig Museum in Keulen en het Centre Georges Pompidou.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Nat Finkelstein (1933-2009) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Nat Finkelstein (1933-2009) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Nat Finkelstein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nat Finkelstein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nat Finkelstein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nat Finkelstein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nat Finkelstein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nat Finkelstein!

Volg het aanbod kunst van Nat Finkelstein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nat Finkelstein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nat Finkelstein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nat Finkelstein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nat Finkelstein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nat Finkelstein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nat Finkelstein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nat Finkelstein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nat Finkelstein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nat Finkelstein?

Kunst kopen van Nat Finkelstein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nat Finkelstein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nat Finkelstein. Om meer kans te maken om de Nat Finkelstein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nat Finkelstein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.