Nico Koster (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nico Koster
Nico Koster (1940)

Nico Koster (1940)

Fotograaf

Nico KOSTER (Amsterdam, 1940), fotograaf

Aangeboden items
2
Verkochte items
191
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (62 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Nico Koster - Foto, John Lennon at Hilton Amsterdam kopen? Bied vanaf 100!
Nico Koster - Foto, John Lennon at Hilton AmsterdamFotografie

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd 04-12-2022 om 19:03

Periode1945 t/m 1999
TechniekDigitale Print
Afmetingen48 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst
Nico Koster - 5 x Foto Corneille in atelier en Cuba kopen? Bied vanaf 100!
Nico Koster - 5 x Foto Corneille in atelier en CubaFotografie

Geplaatst doorcollectioneur

Eindtijd 04-12-2022 om 22:17

Periode2000 t/m Heden
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen25 cm x 20 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nico Koster

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nico Koster? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nico Koster. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nico Koster en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nico Koster te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nico Koster!

Volg het aanbod kunst van Nico Koster te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nico Koster te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nico Koster instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nico Koster kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nico Koster!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nico Koster kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nico Koster en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nico Koster via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nico Koster of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nico Koster?

Kunst kopen van Nico Koster begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nico Koster, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nico Koster. Om meer kans te maken om de Nico Koster te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nico Koster! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.