Panamarenko (1940-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Panamarenko
Panamarenko (1940-2019)

Panamarenko (1940-2019)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

PANAMARENKO (Antwerpen 1940 - 2019)

Aangeboden items
3
Verkochte items
178
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Panamarenko - Panamarenko Universum kopen? Bied vanaf 30!
Panamarenko (1940-2019) Belgisch Panamarenko Universum
TechniekHardcover
Afmetingen30.5 x 23.5 cm (h x b)
Huidig bod
€ 40
3 biedingen
Bied mee Bied mee
Panamarenko - Panamarenko Universum kopen? Bied vanaf 650!
Panamarenko (1940-2019) Belgisch Panamarenko Universum
TechniekHardcover
Afmetingen30.5 x 23.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 650
Bied mee Bied mee
Panamarenko - Scottish Gambit kopen? Bied vanaf 600!
Panamarenko (1940-2019) Belgisch Scottish Gambit
TechniekDigitale Print
Afmetingen107 x 139 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 600
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Panamarenko

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Panamarenko? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Panamarenko. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Panamarenko en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Panamarenko te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Panamarenko!

Volg het aanbod kunst van Panamarenko te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Panamarenko te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Panamarenko instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Panamarenko kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Panamarenko!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Panamarenko kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Panamarenko en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Panamarenko via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Panamarenko of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Panamarenko?

Kunst kopen van Panamarenko begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Panamarenko, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Panamarenko. Om meer kans te maken om de Panamarenko te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Panamarenko! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.