Paul Kerrebijn (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Kerrebijn
Paul Kerrebijn (1947)

Paul Kerrebijn (1947)

Kunstenaar

Geboren te Batavia in 1947, nu werkzaam in Den Haag

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul Kerrebijn - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Paul Kerrebijn (1947) Nederlands zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen32 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Kerrebijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Kerrebijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Kerrebijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Kerrebijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Kerrebijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Kerrebijn!

Volg het aanbod kunst van Paul Kerrebijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Kerrebijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Kerrebijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Kerrebijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Kerrebijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Kerrebijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Kerrebijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Kerrebijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Kerrebijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Kerrebijn?

Kunst kopen van Paul Kerrebijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Kerrebijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Kerrebijn. Om meer kans te maken om de Paul Kerrebijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Kerrebijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.