Paulus van Liender (1731-1797)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paulus van Liender
Paulus van Liender (1731-1797)

Paulus van Liender (1731-1797)

Kunstenaar

Paulus van LIENDER (Utrecht 1731 - Haarlem 1797)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paulus van Liender - Aan de waterkant kopen? Bied vanaf 39!
Paulus van Liender (1731-1797) Nederlands Aan de waterkant
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen37 x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paulus van Liender

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paulus van Liender? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paulus van Liender. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paulus van Liender en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paulus van Liender te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paulus van Liender!

Volg het aanbod kunst van Paulus van Liender te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paulus van Liender te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paulus van Liender instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paulus van Liender kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paulus van Liender!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paulus van Liender kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paulus van Liender en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paulus van Liender via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paulus van Liender of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paulus van Liender?

Kunst kopen van Paulus van Liender begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paulus van Liender, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paulus van Liender. Om meer kans te maken om de Paulus van Liender te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paulus van Liender! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.