Peter Cox (1912-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Cox
Peter Cox (1912-1985)

Peter Cox (1912-1985)

Kunstenaar

Peter COX (Mook 1912 - Leiden 1985)

Aangeboden items
3
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Cox - Ven in de Peel - ets kopen? Bied vanaf 85!
Peter Cox (1912-1985) Nederlands Ven in de Peel - ets
TechniekEts
Afmetingen39 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Peter Cox - Heide landschap met bomen kopen? Bied vanaf 50!
Peter Cox (1912-1985) Nederlands Heide landschap met bomen
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen46 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Peter Cox - Rivierenlandschap kopen? Bied vanaf 60!
Peter Cox (1912-1985) Nederlands Rivierenlandschap
TechniekAquarel
Afmetingen42 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Cox

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Cox? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Cox. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Cox en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Cox te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Cox!

Volg het aanbod kunst van Peter Cox te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Cox te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Cox instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Cox kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Cox!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Cox kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Cox en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Cox via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Cox of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Cox?

Kunst kopen van Peter Cox begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Cox, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Cox. Om meer kans te maken om de Peter Cox te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Cox! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.