Peter Donkersloot (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter Donkersloot
Peter Donkersloot (1959)

Peter Donkersloot (1959)

Peter DONKERSLOOT (Arnhem 1959)

Aangeboden items
5
Verkochte items
106
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Donkersloot - Rolling Stones kopen? Bied vanaf 18000!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Rolling Stones
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 200 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 18.000
Bied mee Bied mee
Peter Donkersloot - Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 230!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Vincent van Gogh
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 59 x 59 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 230
Bied mee Bied mee
Peter Donkersloot - the Godfather kopen? Bied vanaf 800!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands the Godfather
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 147 x 114 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 800
Bied mee Bied mee
Peter Donkersloot - Zeefdruk: Hond en varken kopen? Bied vanaf 125!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Zeefdruk: Hond en varken
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 60 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Donkersloot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Donkersloot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Donkersloot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Donkersloot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Donkersloot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Donkersloot!

Volg het aanbod kunst van Peter Donkersloot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Donkersloot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Donkersloot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Donkersloot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Donkersloot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Donkersloot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Donkersloot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Donkersloot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Donkersloot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Donkersloot?

Kunst kopen van Peter Donkersloot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Donkersloot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Donkersloot. Om meer kans te maken om de Peter Donkersloot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Donkersloot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.