Peter Donkersloot (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Donkersloot
Peter Donkersloot (1959)

Peter Donkersloot (1959)

Kunstenaar

Peter DONKERSLOOT (Arnhem 1959)

Aangeboden items
4
Verkochte items
101
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (102 x Favoriet)
filters
Peter Donkersloot - Don Corleone kopen? Bied vanaf 400!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Don Corleone
TechniekGiclée
Afmetingen61 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerTextiel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Peter Donkersloot - Voor Vera kopen? Bied vanaf 250!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Voor Vera
TechniekAcryl
Afmetingen53 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Peter Donkersloot - Varkentjes kopen? Bied vanaf 1500!
Peter Donkersloot (1959) Nederlands Varkentjes
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen51 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.500
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Peter Donkersloot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Donkersloot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Donkersloot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Donkersloot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Donkersloot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Donkersloot!

Volg het aanbod kunst van Peter Donkersloot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Donkersloot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Donkersloot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Donkersloot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Donkersloot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Donkersloot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Donkersloot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Donkersloot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Donkersloot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Donkersloot?

Kunst kopen van Peter Donkersloot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Donkersloot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Donkersloot. Om meer kans te maken om de Peter Donkersloot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Donkersloot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.