Peter Hoogerwerf (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Hoogerwerf
Peter Hoogerwerf (1956)

Peter Hoogerwerf (1956)

Kunstenaar

Peter Hoogerwerf

Beeldhouwer

Geboren te Rotterdam in 1956

Peter Hoogerwerf volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht en daarna de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam. Peter Hoogerwerf is een beeldhouwer pur sang.

Uitgangspunt in zijn figuratieve werk en de mens en de natuur. De fascinatie voor oude culturen, Romeins, Grieks, maar ook India, is terug te vinden in zijn bronzen beelden.

Peter Hoogerwerf werkt vanuit figuratie en de geschiedenis en voegt verschillende elementen samen tot poëtische beelden. Hij werkt in brons, geboetseerd en gegoten. Zijn beelden omvatten monumentale werken, kleinplastiek en penningen. Peter Hoogerwerf wordt oa gevonden bij Smelink-Stokking.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Peter Hoogerwerf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Hoogerwerf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Hoogerwerf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Hoogerwerf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Hoogerwerf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Hoogerwerf!

Volg het aanbod kunst van Peter Hoogerwerf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Hoogerwerf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Hoogerwerf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Hoogerwerf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Hoogerwerf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Hoogerwerf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Hoogerwerf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Hoogerwerf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Hoogerwerf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Hoogerwerf?

Kunst kopen van Peter Hoogerwerf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Hoogerwerf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Hoogerwerf. Om meer kans te maken om de Peter Hoogerwerf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Hoogerwerf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.