• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Peter Meijer (1953)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Peter Meijer
Peter Meijer (1953)

Peter Meijer (1953)

Kunstschilder, Graficus

Peter MEIJER (Zeist, 1953)

Aangeboden items
2
Verkochte items
480
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (131 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Peter Meijer - figuren kopen? Bied vanaf 99!
Peter Meijer - figuren

Grafiek na 1900

Geplaatst doorkoc

Eindtijd29-05-2022 om 14:22

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHout
IngelijstNiet Ingelijst
Peter Meijer - Voorbije passage kopen? Bied vanaf 450!
Peter Meijer - Voorbije passage

Grafiek na 1900

Geplaatst doorJan_van_der_Weide

Eindtijd01-06-2022 om 22:11

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 cm x 136 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Peter Meijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Meijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Meijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Meijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Meijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Meijer!

Volg het aanbod kunst van Peter Meijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Meijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Meijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Meijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Meijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Meijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Meijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Meijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Meijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Meijer?

Kunst kopen van Peter Meijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Meijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Meijer. Om meer kans te maken om de Peter Meijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Meijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.