Peter Robert Keil (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Robert Keil
Peter Robert Keil (1942)

Peter Robert Keil (1942)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Peter Robert KEIL: (Sulchow Duitsland 1942). De Nieuwe Wilden (Duits: Neue Wilde) is de naam die wordt gebruikt voor een 20e-eeuwse, naoorlogse kunststroming ontstaan in Duitsland

Aangeboden items
2
Verkochte items
52
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Peter Robert Keil - Palma 1983 Original pictures by Peter Robert Keil kopen? Bied vanaf 220!
Peter Robert Keil (1942) Duits Origineel schilderij van Robert Peter Keil 1983
TechniekAcryl
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 220
Bied mee Bied mee
Peter Robert Keil - Originalgemälde von Robert Peter Keil 1983 kopen? Bied vanaf 350!
Peter Robert Keil (1942) Duits Origineel schilderij van Robert Peter Keil 1983
TechniekOlieverf
Afmetingen100 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Robert Keil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Robert Keil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Robert Keil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Robert Keil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Robert Keil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Robert Keil!

Volg het aanbod kunst van Peter Robert Keil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Robert Keil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Robert Keil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Robert Keil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Robert Keil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Robert Keil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Robert Keil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Robert Keil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Robert Keil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Robert Keil?

Kunst kopen van Peter Robert Keil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Robert Keil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Robert Keil. Om meer kans te maken om de Peter Robert Keil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Robert Keil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.