Peter Schenk (1944-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Schenk
Peter Schenk (1944-2011)

Peter Schenk (1944-2011)

Kunstenaar

Peter Schenk (Amersfoort, 1944 - 2011)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (56 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Peter Schenk - ‘Blue Moon’ - Schilderij kopen? Bied vanaf 350!
Peter Schenk - ‘Blue Moon’ - SchilderijSchilderij
Geplaatst doorArtartifactsamsterdam
Eindtijd 14-02-2023 om 21:21
Jaartal1995
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen30 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Peter Schenk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Schenk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Schenk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Schenk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Schenk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Schenk!

Volg het aanbod kunst van Peter Schenk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Schenk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Schenk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Schenk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Schenk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Schenk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Schenk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Schenk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Schenk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Schenk?

Kunst kopen van Peter Schenk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Schenk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Schenk. Om meer kans te maken om de Peter Schenk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Schenk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.