Petrus Paulus Schiedges (1813-1876)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Petrus Paulus Schiedges
Petrus Paulus Schiedges (1813-1876)

Petrus Paulus Schiedges (1813-1876)

Kunstschilder, Graficus

Petrus Paulus SCHIEDGES (Den Haag 1813 - Den Haag 1876)


Vooral bekend was om zijn klassiek-hollandse zeegezichten met schepen. Hij leerde het vak aan de Haagsche Teekenschool en werd geroemd om zijn gedetailleerde en realistische weergave van schepen, woelige zeeën en hollandse luchten. Hij wist deze elementen als geen ander samen te voegen tot èèn indrukwekkend tafereel. Schiedges trad daarmee in de voetsporen van bekende marineschilders.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Petrus Paulus Schiedges - Zeegezicht, zeilschepen op een woelige zee kopen? Bied vanaf 1000!
Petrus Paulus Schiedges (1813-1876) Nederlands Zeegezicht, zeilschepen op een woelige zee
TechniekOlieverf
Afmetingen79 x 104 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Petrus Paulus Schiedges

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Petrus Paulus Schiedges? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Petrus Paulus Schiedges. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Petrus Paulus Schiedges en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Petrus Paulus Schiedges te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Petrus Paulus Schiedges!

Volg het aanbod kunst van Petrus Paulus Schiedges te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Petrus Paulus Schiedges te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Petrus Paulus Schiedges instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Petrus Paulus Schiedges kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Petrus Paulus Schiedges!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Petrus Paulus Schiedges kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Petrus Paulus Schiedges en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Petrus Paulus Schiedges via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Petrus Paulus Schiedges of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Petrus Paulus Schiedges?

Kunst kopen van Petrus Paulus Schiedges begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Petrus Paulus Schiedges, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Petrus Paulus Schiedges. Om meer kans te maken om de Petrus Paulus Schiedges te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Petrus Paulus Schiedges! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.