Philippe Hardy (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Philippe Hardy
Philippe Hardy (1950)

Philippe Hardy (1950)

Kunstenaar

Philippe HARDY (Rennes 1950)

Schilder, graficus

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Philippe Hardy - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Philippe Hardy (1950) Frans zonder titel
TechniekEts
Afmetingen39 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Philippe Hardy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Philippe Hardy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Philippe Hardy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Philippe Hardy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Philippe Hardy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Philippe Hardy!

Volg het aanbod kunst van Philippe Hardy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Philippe Hardy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Philippe Hardy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Philippe Hardy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Philippe Hardy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Philippe Hardy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Philippe Hardy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Philippe Hardy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Philippe Hardy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Philippe Hardy?

Kunst kopen van Philippe Hardy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Philippe Hardy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Philippe Hardy. Om meer kans te maken om de Philippe Hardy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Philippe Hardy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.