Pierre Chenet
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Chenet
Pierre Chenet

Pierre Chenet (XXe Eeuw)

Kunstenaar, Designer

Pierre CHENET (XX-XXI)

Aangeboden items
2
Verkochte items
46
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (56 x Favoriet)
filters
Pierre Chenet - Bronzen beeld van hond met puppies kopen? Bied vanaf 95!
Pierre Chenet Frans Bronzen beeld van hond met puppies
TechniekBrons
Afmetingen6 cm x 16 cm x 8 cm (h x b x d)
Gewicht605 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Pierre Chenet - Grizzley kopen? Bied vanaf 245!
Pierre Chenet Frans Grizzley
TechniekBrons
Afmetingen16 cm x 8 cm x 30 cm (h x b x d)
Gewicht3.5 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 245
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Pierre Chenet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Chenet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Chenet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Chenet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Chenet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Chenet!

Volg het aanbod kunst van Pierre Chenet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Chenet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Chenet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Chenet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Chenet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Chenet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Chenet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Chenet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Chenet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Chenet?

Kunst kopen van Pierre Chenet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Chenet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Chenet. Om meer kans te maken om de Pierre Chenet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Chenet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.