Piet Quekel (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Piet Quekel
Piet Quekel (1954)

Piet Quekel (1954)

Piet T. QUEKEL (Helmond, 1954)

Aangeboden items
0
Verkochte items
42
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Piet Quekel (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 42 items van Piet Quekel (1954) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Piet Quekel (1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Piet Quekel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Quekel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Quekel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Quekel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Quekel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Quekel!

Volg het aanbod kunst van Piet Quekel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Quekel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Quekel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Quekel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Quekel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Quekel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Quekel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Quekel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Quekel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Quekel?

Kunst kopen van Piet Quekel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Quekel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Quekel. Om meer kans te maken om de Piet Quekel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Quekel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.