Piet Rackwitsz (1892-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Rackwitsz
Piet Rackwitsz (1892-1968)

Piet Rackwitsz (1892-1968)

Kunstenaar

Piet RACKWITSZ (Rotterdam 1892 - Den Haag 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Piet Rackwitsz - DUITSCHLAND / ZW-W ETS / 40x54cm kopen? Bied vanaf 50!
Piet Rackwitsz - DUITSCHLAND / ZW-W ETS / 40x54cmPrenten voor 1900
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 11-02-2023 om 22:11
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen40 cm x 54 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Piet Rackwitsz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Rackwitsz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Rackwitsz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Rackwitsz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Rackwitsz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Rackwitsz!

Volg het aanbod kunst van Piet Rackwitsz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Rackwitsz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Rackwitsz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Rackwitsz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Rackwitsz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Rackwitsz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Rackwitsz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Rackwitsz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Rackwitsz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Rackwitsz?

Kunst kopen van Piet Rackwitsz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Rackwitsz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Rackwitsz. Om meer kans te maken om de Piet Rackwitsz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Rackwitsz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.