Pieter Becks
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pieter Becks
Pieter Becks

Pieter Becks (XXe Eeuw)

Pieter BECKS

Graficus

Aangeboden items
1
Verkochte items
74
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Becks - Jaegerslust & Freude kopen? Bied vanaf 20!
Pieter Becks Nederlands Jaegerslust & Freude
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen24 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Becks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Becks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Becks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Becks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Becks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Becks!

Volg het aanbod kunst van Pieter Becks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Becks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Becks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Becks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Becks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Becks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Becks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Becks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Becks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Becks?

Kunst kopen van Pieter Becks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Becks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Becks. Om meer kans te maken om de Pieter Becks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Becks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.