Pieter Scheen (1874-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Scheen
Pieter Scheen (1874-1952)

Pieter Scheen (1874-1952)

Kunstenaar

Pieter SCHEEN (Leiden 1874 - Den Haag 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Scheen - Pieter A. Scheen lexicon beeldende kunstenaars 1750-1950 kopen? Bied vanaf 150!
Pieter Scheen (1874-1952) Nederlands Pieter A. Scheen lexicon beeldende kunstenaars 1750-1950
TechniekHardcover
Afmetingen25.7 x 19 cm (h x b)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Scheen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Scheen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Scheen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Scheen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Scheen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Scheen!

Volg het aanbod kunst van Pieter Scheen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Scheen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Scheen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Scheen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Scheen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Scheen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Scheen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Scheen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Scheen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Scheen?

Kunst kopen van Pieter Scheen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Scheen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Scheen. Om meer kans te maken om de Pieter Scheen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Scheen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.