Pim Schilt (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pim Schilt
Pim Schilt (1939)

Pim Schilt (1939)

Kunstenaar

Pim SCHILT (1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pim Schilt - gouache - Frankrijk - Sainte Féréole kopen? Bied vanaf 40!
Pim Schilt (1939) Nederlands gouache - Frankrijk - Sainte Féréole
TechniekGouache
Afmetingen67 x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pim Schilt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pim Schilt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pim Schilt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pim Schilt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pim Schilt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pim Schilt!

Volg het aanbod kunst van Pim Schilt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pim Schilt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pim Schilt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pim Schilt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pim Schilt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pim Schilt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pim Schilt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pim Schilt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pim Schilt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pim Schilt?

Kunst kopen van Pim Schilt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pim Schilt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pim Schilt. Om meer kans te maken om de Pim Schilt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pim Schilt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.