Pit Morell (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pit Morell
Pit Morell (1939)

Pit Morell (1939)

Pit MORELL (1939 Kassel)

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Pit Morell - Wolkenbruch, Farbradierung kopen? Bied vanaf 35!
Pit Morell (1939) Duits Wolkenbruch, Farbradierung
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen79 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Pit Morell - Mr. Armstrong was here - signierte und nummerierte Original Farbradierung kopen? Bied vanaf 69!
Pit Morell (1939) Duits De heer Armstrong was hier - gesigneerde en genummerde originele kleurenets
TechniekEts
Afmetingen62.5 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pit Morell

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pit Morell? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pit Morell. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pit Morell en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pit Morell te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pit Morell!

Volg het aanbod kunst van Pit Morell te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pit Morell te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pit Morell instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pit Morell kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pit Morell!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pit Morell kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pit Morell en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pit Morell via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pit Morell of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pit Morell?

Kunst kopen van Pit Morell begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pit Morell, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pit Morell. Om meer kans te maken om de Pit Morell te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pit Morell! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.