Rafael Bogarin (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rafael Bogarin
Rafael Bogarin (1946)

Rafael Bogarin (1946)

Kunstenaar

Rafael BOGARIN (1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Venezolaans Venezolaans  
Links
Favoriet
filters
Rafael Bogarin - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Rafael Bogarin (1946) Venezolaans zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen72 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rafael Bogarin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rafael Bogarin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rafael Bogarin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rafael Bogarin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rafael Bogarin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rafael Bogarin!

Volg het aanbod kunst van Rafael Bogarin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rafael Bogarin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rafael Bogarin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rafael Bogarin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rafael Bogarin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rafael Bogarin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rafael Bogarin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rafael Bogarin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rafael Bogarin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rafael Bogarin?

Kunst kopen van Rafael Bogarin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rafael Bogarin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rafael Bogarin. Om meer kans te maken om de Rafael Bogarin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rafael Bogarin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.