Raphael Hermans (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Raphael Hermans
Raphael Hermans (1974)

Raphael Hermans (1974)

Kunstenaar, Designer

Raphaël Hermans (Maastricht, 1974) verbindt met veel enthousiasme zijn twee grote liefdes: muziek en beeldende kunst. Hij groeit op in een kunstzinnige familie waar genoeg ruimte is voor creativiteit. Hermans wordt dan ook al jong gestimuleerd om zijn beide talenten volledig te ontwikkelen. Sinds 2008 is hij in beide vakgebieden actief: als bassist en als beeldend kunstenaar waarvan het werk ondertussen in vele particuliere- en bedrijfscollecties is te vinden.

Hermans weet op eigen wijze zijn inspiratie tastbaar te maken. Of het nu gaat om collages, beelden of schilderijen, in zijn kunst worden treffende composities verrijkt met kleuren die niet hoeven te schreeuwen om opgemerkt te worden. Een veelvoorkomend thema zij tegenstellingen. Gevoelens van liefdevolle geborgenheid en spanning zijn soms in een en dezelfde compositie terug te vinden.

Bron: artofcreativity.nl

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Raphael Hermans - Wetenschap kopen? Bied vanaf 50!
Raphael Hermans - WetenschapGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorteovdbrink
Eindtijd 27-01-2023 om 19:27
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Raphael Hermans - Symphony ('Working Together') | zeefdruk - ingelijst kopen? Bied vanaf 45!
Raphael Hermans - Symphony ('Working Together') | zeefdruk - ingelijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doortakamine
Eindtijd 28-01-2023 om 19:21
Jaartal2009
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Raphael Hermans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Raphael Hermans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Raphael Hermans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Raphael Hermans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Raphael Hermans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Raphael Hermans!

Volg het aanbod kunst van Raphael Hermans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Raphael Hermans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Raphael Hermans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Raphael Hermans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Raphael Hermans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Raphael Hermans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Raphael Hermans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Raphael Hermans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Raphael Hermans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Raphael Hermans?

Kunst kopen van Raphael Hermans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Raphael Hermans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Raphael Hermans. Om meer kans te maken om de Raphael Hermans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Raphael Hermans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.