Raymond Guerrier (1920-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Raymond Guerrier
Raymond Guerrier (1920-2002)

Raymond Guerrier (1920-2002)

Raymond GUERRIER (Parijs 1920 - Egalières 2002)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Raymond Guerrier - Chevaux en Camargue, litho kopen? Bied vanaf 55!
Raymond Guerrier (1920-2002) Frans Chevaux en Camargue, litho
TechniekLitho
Afmetingen38 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Raymond Guerrier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Raymond Guerrier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Raymond Guerrier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Raymond Guerrier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Raymond Guerrier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Raymond Guerrier!

Volg het aanbod kunst van Raymond Guerrier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Raymond Guerrier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Raymond Guerrier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Raymond Guerrier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Raymond Guerrier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Raymond Guerrier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Raymond Guerrier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Raymond Guerrier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Raymond Guerrier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Raymond Guerrier?

Kunst kopen van Raymond Guerrier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Raymond Guerrier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Raymond Guerrier. Om meer kans te maken om de Raymond Guerrier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Raymond Guerrier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.