Rene Bosiers (1875-1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rene Bosiers
Rene Bosiers (1875-1927)

Rene Bosiers (1875-1927)

Kunstenaar

Rene BOSIERS was een Belgische kunstenaar die leefde van 1875 tot 1927.Hij stond bekend als een realistisch, impressionistisch schilder en etser van Antwerpse stads- en Scheldegezichten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Rene Bosiers - lopend figuur in steeg kopen? Bied vanaf 35!
Rene Bosiers (1875-1927) Belgisch lopend figuur in steeg
TechniekEts
Afmetingen39 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rene Bosiers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene Bosiers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene Bosiers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene Bosiers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene Bosiers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene Bosiers!

Volg het aanbod kunst van Rene Bosiers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene Bosiers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene Bosiers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene Bosiers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene Bosiers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Bosiers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene Bosiers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene Bosiers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene Bosiers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene Bosiers?

Kunst kopen van Rene Bosiers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene Bosiers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene Bosiers. Om meer kans te maken om de Rene Bosiers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene Bosiers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.