Rhani Mohabiersing (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rhani Mohabiersing
Rhani Mohabiersing (1956)

Rhani Mohabiersing (1956)

Rhani MOHABIERSING (Paramaribo, 1956)

Aangeboden items
3
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rhani Mohabiersing - Zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Rhani Mohabiersing (1956) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Rhani Mohabiersing - Zonder titel (A) kopen? Bied vanaf 30!
Rhani Mohabiersing (1956) Nederlands Zonder titel (A)
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Rhani Mohabiersing - Zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Rhani Mohabiersing (1956) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rhani Mohabiersing

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rhani Mohabiersing? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rhani Mohabiersing. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rhani Mohabiersing en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rhani Mohabiersing te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rhani Mohabiersing!

Volg het aanbod kunst van Rhani Mohabiersing te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rhani Mohabiersing te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rhani Mohabiersing instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rhani Mohabiersing kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rhani Mohabiersing!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rhani Mohabiersing kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rhani Mohabiersing en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rhani Mohabiersing via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rhani Mohabiersing of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rhani Mohabiersing?

Kunst kopen van Rhani Mohabiersing begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rhani Mohabiersing, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rhani Mohabiersing. Om meer kans te maken om de Rhani Mohabiersing te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rhani Mohabiersing! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.