Rian Kok (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rian Kok
Rian Kok (1959)

Rian Kok (1959)

Beeldhouwer, Tekenaar

Rian KOK (Gouda 1959)

Aangeboden items
4
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rian Kok - tuinsculptuur 'vijverwaterval' kopen? Bied vanaf 225!
Rian Kok (1959) Nederlands tuinsculptuur 'vijverwaterval'
TechniekKlei
Afmetingen65 x 35 x 30 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 225
Bied mee Bied mee
Rian Kok - Naar de lelie in oranjeblauw 2 kopen? Bied vanaf 78!
Rian Kok (1959) Nederlands Naar de lelie in oranjeblauw 2
TechniekCollage
Afmetingen39 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 78
Bied mee Bied mee
Rian Kok - Naar de lelie in oranje blauw kopen? Bied vanaf 78!
Rian Kok (1959) Nederlands Naar de lelie in oranje blauw
TechniekCollage
Afmetingen39 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 78
Bied mee Bied mee
Rian Kok - Naar de Lelie oranje/wit gestreept kopen? Bied vanaf 72!
Rian Kok (1959) Nederlands Naar de Lelie oranje/wit gestreept
TechniekCollage
Afmetingen39 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 72
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rian Kok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rian Kok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rian Kok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rian Kok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rian Kok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rian Kok!

Volg het aanbod kunst van Rian Kok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rian Kok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rian Kok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rian Kok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rian Kok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rian Kok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rian Kok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rian Kok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rian Kok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rian Kok?

Kunst kopen van Rian Kok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rian Kok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rian Kok. Om meer kans te maken om de Rian Kok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rian Kok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.