Richard Menken (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Richard Menken
Richard Menken (1947)

Richard Menken (1947)

Kunstenaar

Richard MENKEN (Zaltbommel, 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Richard Menken - zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Richard Menken (1947) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen47 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Richard Menken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Richard Menken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Richard Menken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Richard Menken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Richard Menken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Richard Menken!

Volg het aanbod kunst van Richard Menken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Richard Menken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Richard Menken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Richard Menken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Richard Menken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Richard Menken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Richard Menken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Richard Menken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Richard Menken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Richard Menken?

Kunst kopen van Richard Menken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Richard Menken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Richard Menken. Om meer kans te maken om de Richard Menken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Richard Menken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.