Robert Buyle (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Robert Buyle
Robert Buyle (1953)

Robert Buyle (1953)

Kunstschilder

Robert BUYLE (Sint-Niklaas 1895 - Veurne 1976)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Robert Buyle - shark kopen? Bied vanaf 60!
Robert Buyle (1953) Belgisch shark
TechniekAcryl
Afmetingen45 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Robert Buyle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Buyle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Buyle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Buyle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Buyle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Buyle!

Volg het aanbod kunst van Robert Buyle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Buyle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Buyle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Buyle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Buyle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Buyle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Buyle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Buyle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Buyle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Buyle?

Kunst kopen van Robert Buyle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Buyle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Buyle. Om meer kans te maken om de Robert Buyle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Buyle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.