Robert Cox (1934-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Robert Cox
Robert Cox (1934-2001)

Robert Cox (1934-2001)

Robert COX (1934 - 2001) 

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Robert Cox - bloementafereel kopen? Bied vanaf 100!
Robert Cox (1934-2001) Amerikaans bloementafereel
TechniekOlieverf
Afmetingen74 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Robert Cox

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Cox? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Cox. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Cox en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Cox te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Cox!

Volg het aanbod kunst van Robert Cox te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Cox te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Cox instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Cox kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Cox!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Cox kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Cox en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Cox via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Cox of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Cox?

Kunst kopen van Robert Cox begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Cox, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Cox. Om meer kans te maken om de Robert Cox te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Cox! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.