Roger Van Akelijen (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roger Van Akelijen
Roger Van Akelijen (1948)

Roger Van Akelijen (1948)

Kunstenaar

Roger VAN AKELIJEN (geboren Antwerpen 1948)

Graficus en schilder 

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Roger Van Akelijen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 250!
Roger Van Akelijen (1948) Belgisch Zonder titel
TechniekPotlood
Afmetingen67 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Roger Van Akelijen - surrealistisch drieluik (c9a) kopen? Bied vanaf 85!
Roger Van Akelijen (1948) Belgisch surrealistisch drieluik (c9a)
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen29 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roger Van Akelijen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roger Van Akelijen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roger Van Akelijen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roger Van Akelijen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roger Van Akelijen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roger Van Akelijen!

Volg het aanbod kunst van Roger Van Akelijen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roger Van Akelijen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roger Van Akelijen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roger Van Akelijen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roger Van Akelijen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roger Van Akelijen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roger Van Akelijen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roger Van Akelijen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roger Van Akelijen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roger Van Akelijen?

Kunst kopen van Roger Van Akelijen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roger Van Akelijen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roger Van Akelijen. Om meer kans te maken om de Roger Van Akelijen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roger Van Akelijen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.