• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ruud van Empel (1958)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ruud van Empel

Ruud van Empel (1958)

Kunstenaar

Ruud van EMPEL (Breda 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (48 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ruud van Empel - Study for Woman 1 kopen? Bied vanaf 1000!
Ruud van Empel - Study for Woman 1

Fotografie

Geplaatst doorJanineFrancis52

Eindtijd31-05-2022 om 22:12

Jaartal2000
TechniekDigitale Print
Afmetingen65 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ruud van Empel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ruud van Empel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ruud van Empel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ruud van Empel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ruud van Empel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ruud van Empel!

Volg het aanbod kunst van Ruud van Empel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ruud van Empel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ruud van Empel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ruud van Empel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ruud van Empel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ruud van Empel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ruud van Empel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ruud van Empel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ruud van Empel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ruud van Empel?

Kunst kopen van Ruud van Empel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ruud van Empel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ruud van Empel. Om meer kans te maken om de Ruud van Empel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ruud van Empel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.