Serge Vergez (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Serge Vergez
Serge Vergez (1933)

Serge Vergez (1933)

Kunstschilder, Graficus

Serge VERGEZ (1933)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Serge Vergez - "Italian woman from Venice" kopen? Bied vanaf 60!
Serge Vergez - "Italian woman from Venice"Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorGreatGuitars
Eindtijd 10-12-2022 om 22:36
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen89 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Serge Vergez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Serge Vergez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Serge Vergez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Serge Vergez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Serge Vergez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Serge Vergez!

Volg het aanbod kunst van Serge Vergez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Serge Vergez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Serge Vergez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Serge Vergez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Serge Vergez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Serge Vergez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Serge Vergez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Serge Vergez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Serge Vergez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Serge Vergez?

Kunst kopen van Serge Vergez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Serge Vergez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Serge Vergez. Om meer kans te maken om de Serge Vergez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Serge Vergez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.