• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Servie Janssen (1949-2018)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Servie Janssen

Servie Janssen (1949-2018)

Kunstenaar

Servie JANSSEN (Eindhoven 1949 - Nijmegen 2018)

Nederlands schilder, tekenaar, dichter en performance kunstenaar.

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (28 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Servie Janssen - " JONGLEUR " kopen? Bied vanaf 399!
Servie Janssen - " JONGLEUR "

Schilderij

Geplaatst doorpeterdeheer

Eindtijd29-05-2022 om 22:16

Jaartal1999
TechniekAcryl
Afmetingen180 cm x 130 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Servie Janssen - "Atticus Atlas" kopen? Bied vanaf 99!
Servie Janssen - "Atticus Atlas"

Fotografie

Geplaatst doorpeterdeheer

Eindtijd29-05-2022 om 22:24

Jaartal2012
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen29.5 cm x 39.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Servie Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Servie Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Servie Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Servie Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Servie Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Servie Janssen!

Volg het aanbod kunst van Servie Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Servie Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Servie Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Servie Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Servie Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Servie Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Servie Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Servie Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Servie Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Servie Janssen?

Kunst kopen van Servie Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Servie Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Servie Janssen. Om meer kans te maken om de Servie Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Servie Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.