Shepard Fairey (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Shepard Fairey
Shepard Fairey (1970)

Shepard Fairey (1970)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Shepard FAIREY (Charleston 1970)

Amerikaanse street artist, grafisch ontwerper, activist en illustrator die opgekomen is vanuit de skate board scene. Hij is bekend geworden met zijn Andre the Giant Has a Posse" (…OBEY…) sticker campagne.

Hij kreeg wereldwijde bekendheid tijdens de presidentsverkiezingen van Amerika in 2008 voor zijn Barack Obama "Hope" poster. Het instituut van contemporary Art in Boston noemt hem een van de meest bekende en invloedrijke street artists. Zijn werk hangt ondermeer in het Smithsonian, het Museum of Modern Art in New York, de National Portrait Gallery in Washington en het Victoria and Albert Museum in Londen.

Aangeboden items
3
Verkochte items
437
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Shepard Fairey - Injustice anywhere threatens Justice everywhere kopen? Bied vanaf 90!
Shepard Fairey (1970) Amerikaans Injustice anywhere threatens Justice everywhere
Techniek Offset
Afmetingen 91 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Shepard Fairey - Obey campagne kopen? Bied vanaf 39!
Shepard Fairey (1970) Amerikaans Obey campagne
Techniek Computerprint
Afmetingen 44 x 34 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee
Shepard Fairey - American Rage kopen? Bied vanaf 80!
Shepard Fairey (1970) Amerikaans American Rage
Techniek Offset
Afmetingen 91 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Shepard Fairey

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Shepard Fairey? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Shepard Fairey. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Shepard Fairey en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Shepard Fairey te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Shepard Fairey!

Volg het aanbod kunst van Shepard Fairey te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Shepard Fairey te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shepard Fairey instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Shepard Fairey kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Shepard Fairey!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Shepard Fairey kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Shepard Fairey en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Shepard Fairey via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Shepard Fairey of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Shepard Fairey?

Kunst kopen van Shepard Fairey begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Shepard Fairey, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Shepard Fairey. Om meer kans te maken om de Shepard Fairey te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Shepard Fairey! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.