Shunyam (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Shunyam
Shunyam (1953)

Shunyam (1953)

Kunstenaar

SHUNYAM (Amsterdam 1953)

Schilder, graficus, auteur.

Opleiding:

Shunyam volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Shunyam maakt vrolijk werk dat doet denken aan striptekeningen, waarin dieren centraal staan. Het is erg direct een speels werk. De kunstenares vindt dieren veel interessanter dan mensen, omdat zij puur, onschuldig en oprecht zijn. Het schilderen heeft Shunyam tot haar eigen essentie gebracht: al die gekleurde vrolijkheid staat voor hoe zij zich voelt. Ook haar kunstenaarsnaam – ze kwam het woord Shunyam in India tegen – duidt op een positieve houding; het betekent namelijk een puur, leeg wezen dat openstaat voor creatieve energie. Shunyam is ook auteur van kinderboeken en doet veel werk voor goede doelen.

Aangeboden items
5
Verkochte items
305
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Shunyam - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Shunyam (1953) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen19 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Shunyam - Zeefdruk, Arthur - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Shunyam (1953) Nederlands Zeefdruk, Arthur - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen72.5 x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 50
1 bieding
Bied mee Bied mee
Shunyam - Hart 138/300 - ingelijst - 24039 kopen? Bied vanaf 45!
Shunyam (1953) Nederlands Hart 138/300 - ingelijst - 24039
TechniekZeefdruk
Afmetingen34 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Shunyam - 'Nieuw Leven' (mooi gelijst) kopen? Bied vanaf 55!
Shunyam (1953) Nederlands 'Nieuw Leven' (mooi gelijst)
TechniekLitho
Afmetingen35 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Shunyam - Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Shunyam (1953) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Shunyam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Shunyam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Shunyam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Shunyam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Shunyam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Shunyam!

Volg het aanbod kunst van Shunyam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Shunyam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shunyam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Shunyam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Shunyam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Shunyam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Shunyam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Shunyam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Shunyam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Shunyam?

Kunst kopen van Shunyam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Shunyam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Shunyam. Om meer kans te maken om de Shunyam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Shunyam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.