Simon & Bruno
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Simon & Bruno
Simon & Bruno

Simon & Bruno (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Simon (1940) & Bruno (1959)

Aangeboden items
2
Verkochte items
79
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Favoriet
filters
Simon & Bruno - Caught in the double circle kopen? Bied vanaf 50!
Simon & Bruno Oostenrijks Caught in the double circle
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Simon & Bruno - C'est vrai kopen? Bied vanaf 50!
Simon & Bruno Oostenrijks C'est vrai
TechniekZeefdruk
Afmetingen69 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Simon & Bruno

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simon & Bruno? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simon & Bruno. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simon & Bruno en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simon & Bruno te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simon & Bruno!

Volg het aanbod kunst van Simon & Bruno te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simon & Bruno te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simon & Bruno instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simon & Bruno kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simon & Bruno!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simon & Bruno kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simon & Bruno en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simon & Bruno via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simon & Bruno of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simon & Bruno?

Kunst kopen van Simon & Bruno begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simon & Bruno, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simon & Bruno. Om meer kans te maken om de Simon & Bruno te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simon & Bruno! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.