Stef Jurrien (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Stef Jurrien
Stef Jurrien (1953)

Stef Jurrien (1953)

Stef JURRIËN (Amsterdam 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Stef Jurrien - Landschappelijke taferelen kopen? Bied vanaf 45!
Stef Jurrien (1953) Nederlands Landschappelijke taferelen
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen12.5 x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Stef Jurrien

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stef Jurrien? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stef Jurrien. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stef Jurrien en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stef Jurrien te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stef Jurrien!

Volg het aanbod kunst van Stef Jurrien te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stef Jurrien te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stef Jurrien instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stef Jurrien kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stef Jurrien!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stef Jurrien kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stef Jurrien en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stef Jurrien via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stef Jurrien of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stef Jurrien?

Kunst kopen van Stef Jurrien begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stef Jurrien, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stef Jurrien. Om meer kans te maken om de Stef Jurrien te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stef Jurrien! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.