Sylvia Dudok van Heel (1961-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Sylvia Dudok van Heel
Sylvia Dudok van Heel (1961-2002)

Sylvia Dudok van Heel (1961-2002)

Sylvia DUDOK-VAN HEEL (Hilversum 1961 - Hilversum 2002)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Sylvia Dudok van Heel - C-Print, stilleven rozen (ingelijst) kopen? Bied vanaf 40!
Sylvia Dudok van Heel (1961-2002) Nederlands C-Print, stilleven rozen (ingelijst)
TechniekC-Print
Afmetingen52 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sylvia Dudok van Heel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sylvia Dudok van Heel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sylvia Dudok van Heel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sylvia Dudok van Heel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sylvia Dudok van Heel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sylvia Dudok van Heel!

Volg het aanbod kunst van Sylvia Dudok van Heel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sylvia Dudok van Heel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sylvia Dudok van Heel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sylvia Dudok van Heel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sylvia Dudok van Heel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sylvia Dudok van Heel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sylvia Dudok van Heel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sylvia Dudok van Heel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sylvia Dudok van Heel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sylvia Dudok van Heel?

Kunst kopen van Sylvia Dudok van Heel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sylvia Dudok van Heel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sylvia Dudok van Heel. Om meer kans te maken om de Sylvia Dudok van Heel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sylvia Dudok van Heel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.