Theo de Feyter (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo de Feyter
Theo de Feyter (1947)

Theo de Feyter (1947)

Kunstenaar

Theo de FEYTER (Zuid-Scharwoude 1947)

Opleiding: Rijksacademie voor Beeldende Kunsten Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo de Feyter - Winter kopen? Bied vanaf 95!
Theo de Feyter (1947) Nederlands Winter
TechniekGouache
Afmetingen32 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Theo de Feyter - Herfst kopen? Bied vanaf 95!
Theo de Feyter (1947) Nederlands Herfst
TechniekGouache
Afmetingen32 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo de Feyter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo de Feyter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo de Feyter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo de Feyter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo de Feyter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo de Feyter!

Volg het aanbod kunst van Theo de Feyter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo de Feyter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo de Feyter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo de Feyter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo de Feyter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo de Feyter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo de Feyter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo de Feyter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo de Feyter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo de Feyter?

Kunst kopen van Theo de Feyter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo de Feyter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo de Feyter. Om meer kans te maken om de Theo de Feyter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo de Feyter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.