Theo Lode de Leede (1934-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Lode de Leede
Theo Lode de Leede (1934-2004)

Theo Lode de Leede (1934-2004)

Theo LODE DE LEEDE (Den Haag 1934 - ?? 2004)

Zijn foto's weerspiegelen de eigenschappen van de maker: zijn vermogen om intens te genieten van de wonderen van de schepping: licht en schaduw, reflecties, landschap en wolkenluchten, Maar het meest fascineert hem toch wel het wonder van de menselijke gestalte: man, kind en het meest de vrouw, naakt of gekleed, teder en erotisch, altijd omstraald-gestreeld door het door de fotograaf bestuurde licht. Met behulp van donkere kamer-technieken kwam hij tot foto's met een vervreemd of abstract karakter.

Aangeboden items
1
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Lode de Leede - Man met peniskoker kopen? Bied vanaf 50!
Theo Lode de Leede (1934-2004) Nederlands Man met peniskoker
TechniekC-Print
Afmetingen45 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Lode de Leede

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Lode de Leede? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Lode de Leede. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Lode de Leede en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Lode de Leede te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Lode de Leede!

Volg het aanbod kunst van Theo Lode de Leede te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Lode de Leede te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Lode de Leede instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Lode de Leede kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Lode de Leede!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Lode de Leede kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Lode de Leede en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Lode de Leede via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Lode de Leede of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Lode de Leede?

Kunst kopen van Theo Lode de Leede begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Lode de Leede, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Lode de Leede. Om meer kans te maken om de Theo Lode de Leede te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Lode de Leede! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.