Thomas Ankum (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Thomas Ankum
Thomas Ankum (1961)

Thomas Ankum (1961)

Kunstenaar

Thomas Ankum (Luzern Zwitserland 1961) Woont en werkt in Den Haag.

Aangeboden items
2
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Thomas Ankum - FIGURATIE / KLEURZEEFDRUK / 163x122cm / SIG / 1999 / ZEER GROOT WERK kopen? Bied vanaf 95!
Thomas Ankum - FIGURATIE / KLEURZEEFDRUK / 163x122cm / SIG / 1999 / ZEER GROOT WERKGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 03-02-2023 om 22:22
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen163 cm x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Thomas Ankum - Zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Thomas Ankum - Zonder titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorkunstpeer
Eindtijd 20-01-2023 om 22:50
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Thomas Ankum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Thomas Ankum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Thomas Ankum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Thomas Ankum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Thomas Ankum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Thomas Ankum!

Volg het aanbod kunst van Thomas Ankum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Thomas Ankum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Thomas Ankum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Thomas Ankum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Thomas Ankum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Thomas Ankum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Thomas Ankum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Thomas Ankum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Thomas Ankum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Thomas Ankum?

Kunst kopen van Thomas Ankum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Thomas Ankum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Thomas Ankum. Om meer kans te maken om de Thomas Ankum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Thomas Ankum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.