Thomas Heesakkers (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Thomas Heesakkers
Thomas Heesakkers (1946)

Thomas Heesakkers (1946)

Thomas Heesakkers (Eindhoven 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Thomas Heesakkers - Stilleven kopen? Bied vanaf 250!
Thomas Heesakkers (1946) Nederlands Stilleven
Techniek Olieverf
Afmetingen 53 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Thomas Heesakkers - Landschap met herders en schapen kopen? Bied vanaf 450!
Thomas Heesakkers (1946) Nederlands Landschap met herders en schapen
Techniek Olieverf
Afmetingen 68 x 78 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Thomas Heesakkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Thomas Heesakkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Thomas Heesakkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Thomas Heesakkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Thomas Heesakkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Thomas Heesakkers!

Volg het aanbod kunst van Thomas Heesakkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Thomas Heesakkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Thomas Heesakkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Thomas Heesakkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Thomas Heesakkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Thomas Heesakkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Thomas Heesakkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Thomas Heesakkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Thomas Heesakkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Thomas Heesakkers?

Kunst kopen van Thomas Heesakkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Thomas Heesakkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Thomas Heesakkers. Om meer kans te maken om de Thomas Heesakkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Thomas Heesakkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.