Tim Hinterding (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tim Hinterding
Tim Hinterding (1952)

Tim Hinterding (1952)

Kunstenaar

Tim HINTERDING (Kethel, 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
47
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Tim Hinterding - Zeer kleineoplage & handgekleurde Ets "zo, wie volgt?" 1983 - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 37!
Tim Hinterding (1952) Nederlands Zeer kleineoplage & handgekleurde Ets "zo, wie volgt?" 1983 - potloodgesigneerd
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen32 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 37
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Tim Hinterding

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tim Hinterding? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tim Hinterding. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tim Hinterding en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tim Hinterding te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tim Hinterding!

Volg het aanbod kunst van Tim Hinterding te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tim Hinterding te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tim Hinterding instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tim Hinterding kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tim Hinterding!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tim Hinterding kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tim Hinterding en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tim Hinterding via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tim Hinterding of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tim Hinterding?

Kunst kopen van Tim Hinterding begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tim Hinterding, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tim Hinterding. Om meer kans te maken om de Tim Hinterding te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tim Hinterding! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.