Tjarko ten Have (1947-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tjarko ten Have
Tjarko ten Have (1947-2003)

Tjarko ten Have (1947-2003)

Kunstenaar

Tjarko ten HAVE (Goes, 1947 - Vlissingen, 2003), leerling van Willem de Kooning.

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Tjarko ten Have - Henk Wesseling, kopen? Bied vanaf 75!
Tjarko ten Have - Henk Wesseling,Schilderij
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 28-01-2023 om 21:20
Jaartal1983
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen49 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Tjarko ten Have - Tjarko ten Have (1947-2003) kopen? Bied vanaf 35!
Tjarko ten Have - Tjarko ten Have (1947-2003)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 31-01-2023 om 22:26
Jaartal1979
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Tjarko ten Have

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tjarko ten Have? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tjarko ten Have. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tjarko ten Have en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tjarko ten Have te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tjarko ten Have!

Volg het aanbod kunst van Tjarko ten Have te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tjarko ten Have te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tjarko ten Have instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tjarko ten Have kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tjarko ten Have!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tjarko ten Have kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tjarko ten Have en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tjarko ten Have via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tjarko ten Have of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tjarko ten Have?

Kunst kopen van Tjarko ten Have begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tjarko ten Have, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tjarko ten Have. Om meer kans te maken om de Tjarko ten Have te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tjarko ten Have! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.