• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Ton Schulten (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Schulten
Ton Schulten (1938)

Ton Schulten (1938)

Kunstschilder

Ton SCHULTEN (Ootmarsum 1938)

Biografie / Opleiding

Schulten volgde zijn opleiding aan de Academie voor Kunst en Industrie te Enschede van 1956 tot 1962, waar hij cum laude afstudeerde als grafisch ontwerper en vormgever. Na een carrière in de reclamewereld wijdde hij zich volledig aan de schilderkunst in 1989. Het Twentse coulisselandschap werd een inspiratiebron, maar later werd zijn werk meer figuratief. In 2004 kreeg Schultens stijl een geheel eigen naam: Consensisme. Sinds 2005 waarborgt de Ton Schulten Stichting het nalatenschap van Ton en zijn vrouw Ank.

Exposities en prijzen

Ton Schulten had zijn eerste expositie in 1959 in Enschede, waar hij tekeningen en aquarellen tentoonstelde. In 1991 vond zijn eerste buitenlandse expositie plaats in Florence, waarna er wereldwijd nog velen volgden. In 2009 was Schulten aanwezig bij de jubileumexpositie van het 60-jarige bestaan van Keukenhof. In zijn geboorteplaats Ootmarsum is Museum Ton Schulten sinds 1997 gevestigd, met een vernieuwing in 2013. In 2002 ontving Schulten de onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Aangeboden items
3
Verkochte items
204
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (209 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Ton Schulten - Zeefdruk, Maanlandschap - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 400!
Ton Schulten - Zeefdruk, Maanlandschap - Ingelijst (Groot)

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd 08-10-2022 om 19:57

Jaartal1995
TechniekZeefdruk
Afmetingen94 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ton Schulten - mooi ingelijste zeefdruk kopen? Bied vanaf 245!
Ton Schulten - mooi ingelijste zeefdruk

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorbase

Eindtijd 25-07-2022 om 20:32

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen40.5 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Aftersale
Ton Schulten - mooi ingelijste zeefdruk kopen? Bied vanaf 245!
Ton Schulten - mooi ingelijste zeefdruk

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorbase

Eindtijd 25-07-2022 om 20:34

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen40.5 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ton Schulten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Schulten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Schulten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Schulten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Schulten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Schulten!

Volg het aanbod kunst van Ton Schulten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Schulten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Schulten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Schulten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Schulten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Schulten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Schulten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Schulten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Schulten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Schulten?

Kunst kopen van Ton Schulten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Schulten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Schulten. Om meer kans te maken om de Ton Schulten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Schulten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.