• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ton van den Hoogen (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ton van den Hoogen

Ton van den Hoogen (1948)

Kunstenaar

Ton van den HOOGEN

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ton van den Hoogen - Landschappelijk kopen? Bied vanaf 60!
Ton van den Hoogen - Landschappelijk

Schilderij

Geplaatst doorGKB48

Eindtijd02-03-2022 om 21:46

Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen120 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Aftersale
Ton van den Hoogen - Landschappelijk kopen? Bied vanaf 55!
Ton van den Hoogen - Landschappelijk

Schilderij

Geplaatst doorGKB48

Eindtijd02-03-2022 om 21:48

Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ton van den Hoogen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton van den Hoogen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton van den Hoogen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton van den Hoogen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton van den Hoogen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton van den Hoogen!

Volg het aanbod kunst van Ton van den Hoogen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton van den Hoogen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton van den Hoogen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton van den Hoogen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton van den Hoogen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton van den Hoogen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton van den Hoogen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton van den Hoogen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton van den Hoogen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton van den Hoogen?

Kunst kopen van Ton van den Hoogen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton van den Hoogen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton van den Hoogen. Om meer kans te maken om de Ton van den Hoogen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton van den Hoogen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.