Toon Jansen (1937-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon Jansen
Toon Jansen (1937-2008)

Toon Jansen (1937-2008)

Kunstenaar

Toon JANSEN (Den Bosch 1937 - ?? 2008)

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Toon Jansen - Koning en Heer kopen? Bied vanaf 100!
Toon Jansen (1937-2008) Nederlands Koning en Heer
TechniekAcryl
Afmetingen32 x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Toon Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon Jansen!

Volg het aanbod kunst van Toon Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon Jansen?

Kunst kopen van Toon Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon Jansen. Om meer kans te maken om de Toon Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.