Trudy Koning (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Trudy Koning
Trudy Koning (1958)

Trudy Koning (1958)

Kunstenaar

Trudy KONING (Moerdijk, 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Trudy Koning - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 75!
Trudy Koning - BloemstillevenSchilderij
Geplaatst doorJohn54
Eindtijd 01-02-2023 om 22:18
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen76 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Trudy Koning

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Trudy Koning? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Trudy Koning. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Trudy Koning en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Trudy Koning te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Trudy Koning!

Volg het aanbod kunst van Trudy Koning te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Trudy Koning te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Trudy Koning instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Trudy Koning kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Trudy Koning!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Trudy Koning kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Trudy Koning en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Trudy Koning via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Trudy Koning of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Trudy Koning?

Kunst kopen van Trudy Koning begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Trudy Koning, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Trudy Koning. Om meer kans te maken om de Trudy Koning te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Trudy Koning! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.